نرم افزار چندرسانه ای پاره تن PDF چاپ ایمیل

گرافیک، برنامه نویسی و انیمیشن: گروه نرم افزاری صهبا - مهدي حافظي

kh

فلسطين پاره تن اسلام است./ امام خميني

در طول دهه‌هاي اخير، قضيه فلسطين يكي از مهم‌ترين مسائل جامعه جهاني و اصلي‌ترين مسئله در جهان اسلام بوده است. حل اين مسئله و نجات اين سرزمين از اسارت غاصبان صهيونيست، مستلزم شناخت ابعاد مختلف اين ماجرا و زنده نگه داشتن آن است. از همين رو مؤسسه فرهنگي نرم‌افزاري آرمان با هدف آشنايي جامعه مخاطب خود با جوانب مختلف موضوع و ارائه محصولي جامع و مفيد در اين‌باره، پس از صرف ماه‌ها زمان و پژوهش و گردآوري محتوا، اقدام به توليد نرم‌افزار چندرسانه‌اي «پاره تن» با موضوع «مقاومت اسلامي فلسطين» نموده است. اين نرم‌افزار در 8 بخش دسته‌بندي و عرضه شده است.

1-پاره تن: اين بخش اختصاص دارد به بررسي سرگذشت سرزمين فلسطين در ادوار مختلف، جغرافياي طبيعي مناطق مختلف، تركيب جمعيتي و مذهبي، اقتصاد و ديگر موضوعات تاريخي و جغرافيايي مرتبط. از قسمت‌هاي جذاب اين بخش، مرور تاريخ فلسطين از هزاران سال قبل از ميلاد حضرت مسيح تا دوره معاصر است.

2-استكبار: محتواي اين بخش شامل بررسي مسائل بين‌المللي مرتبط با قضيه فلسطين است. نقش و اقدامات انگليس، آمريكا، جهان غرب و مجامع بين‌المللي در غصب سرزمين فلسطين و روند تأسيس رژيم صهيونيستي، روند به اصطلاح صلح، موضوع مهاجران يهودي و آوارگان فلسطيني، تهاجمات اين رژيم و بررسي جنگ 22 روزه قسمت‌هاي مختلف اين بخش را تشكيل مي‌دهد.

3-لانه عنكبوت: «تعرف الأشياء بأضدادها»؛ شناخت رژيم صهيونيستي و ابعاد مختلف آن، نقش مهمي در فهم شرايط امروز فلسطين دارد. در اين صفحه تاريخچه‌اي از زمينه‌سازي و انجام مهاجرت يهوديان به فلسطين، ساختارهاي سياسي، اقتصادي و نظامي اين رژيم و معرفي شخصيت‌هاي مطرح صهيونيست ارائه شده است. متن پروتكل‌هاي دانشوران صهيون، يكي از مهم‌ترين قسمت‌هاي اين بخش است.

4-توطئه تخريب: اين بخش اختصاص دارد به شهر بيت‌المقدس و مهم‌ترين بناهاي آن. مرور تاريخ پرفراز و نشيب اين شهر و وقايع مرتبط با آن، قسمتي از محتواي اين بخش را تشكيل مي‌دهد. مهم‌ترين قسمت اين بخش، مرتبط است به تاريخ مسجدالاقصي، مسجد قبه الصخره و ديوار براق (يا به قول صهيونيست‌ها ندبه) و اقدامات صهيونيست‌ها براي يهودي‌سازي اين شهر، تلاش براي تخريب مسجدالاقصي و ساخت معبد سليمان به جاي آن. اعتقادات صهيونيست‌ها درباره معبد سليمان و ديوار براق نيز در اين بخش بررسي شده است.

5-صدور انقلاب: در اين بخش ضمن مرور تاريخچه روابط رژيم پهلوي با رژيم اشغال‌گر اسرائيل، مبارزات، مواضع و مخالفت‌هاي مراجع و شخصيت‌هاي مذهبي آن دوره بررسي شده است. در ادامه موضع رسمي جمهوري اسلامي از جمله قوانين مرتبط و تعاملات شخصيت‌هاي فلسطيني با جمهوري اسلامي آمده است. در اين بخش متن ده‌ها نامه، سخنراني و پيام درباره قضيه فلسطين از امام خميني، مقام معظم رهبري، شهيد مطهري و شخصيت‌هاي ديگر ارائه شده است. همچنين ده‌ها قطعه صوتي و تصويري شامل سخنراني و كليپ از امام خميني، مقام معظم رهبري، امام موسي صدر، استاد رحيم‌پور ازغدي و ديگر بزرگان در رابطه با مسئله فلسطين در اين بخش جاي گرفته است.

6-مقاومت: اين بخش اختصاص دارد به بررسي مقاومت اسلامي و ملي در برابر رژيم غاصب صهيونيستي. تاريخچه مقاومت و شهداي آن، تاريخچه حماس، جهاد اسلامي، سازمان آزادي‌بخش فلسطين و جنبش فتح و شخصيت‌ها و عملكرد آنها از مهم‌ترين قسمت‌هاي اين بخش است. همچنين انتفاضه اول و دوم فلسطين و نتايج ان در اين بخش مورد بررسي قرار گرفته است.

7-مسئوليت جهاني: تمركز اين صفحه بر موضوع وحدت اسلامي به عنوان مقدمه لازم براي حل قضيه فلسطين است. بررسي ديدگاه‌هاي امام خميني و مقام معظم رهبري درباره وحدت اسلامي و پاسخ به شبهاتي درباره فلسطين از قبيل شايعه ناصبي بودن فلسطينيان و يا فروش زمين به يهوديان از جمله مهم‌ترين مطالب اين صفحه است. موضوع تحريم كالاهاي اسرائيلي و معرفي شركت‌هاي حامي صهيونيست به همراه 2 نمايشگاه درباره تحريم كالاهاي حامي اسرائيل، قسمت ديگري از اين صفحه را تشكيل مي‌دهد

8-ادبيات مقاومت: در اين بخش ضمن معرفي 20 شاعر، نويسنده، كارگردان و كاريكاتوريست، آثاري از آنان آمده است. همچنين بيش از 200 قطعه كاريكاتور درباره فلسطين، مقاومت، هلوكاست، سران عرب و صهيونيست و ... ارائه شده است. متن 6 داستان، قطعه ادبي و مقاله با موضوع ادبيات مقاومت قسمت ديگري از اين بخش را شامل مي‌شود.

نرم‌افزار چندرسانه‌اي«پاره تن» در يك حلقه دی وی دی و به زودی عرضه مي‌شود.

mainback

form 2

form 3

form 4

form 7

بهنگام کردن در دوشنبه ، ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ، ۱۰:۰۳

افزودن نظر

مهدی حافظی

menu 01menu 02menu 03menu 04menu 05

khane ma
fan

نظر سنجي

نظر شما در خصوص سايت شخصي من چيست؟

خبرنامه

ما 57 مهمان آنلاین داریم