نرم افزار چندرسانه ای این عمار PDF چاپ ایمیل

گرافیک و برنامه نویسی: گروه نرم افزای صهبا  - مهدی حافظی

kh

بیانات رهبری و نرم افزاری جدید

يك عده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اى آنچه را كه بعد از انتخابات اتفاق افتاد، آن ظلمى كه به مردم شد، آن ظلمى كه به نظام اسلامى شد، آن هتكى كه از آبروى نظام در مقابل ملتها به وسيله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى بعضى انجام گرفت، اينها همه را نديده ميگيرند، فرضاً مسئله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى فلان حادثه را، زندان كهريزك را، يا قضيه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى كوى را قضيه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى اصلى دوران بعد از انتخابات تا امروز قلمداد ميكنند؛ اين خودش يك ظلم ديگر است. مسئله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى اصلى، مسئله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى ديگرى است. مسئله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى اصلى اين است كه مردم در يك حركت عظيمى، در يك انتخابات پرشورِ خوبِ كم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نظيرى حضور پيدا كردند و اين رأى بالا را توى صندوقها ريختند. هشتاد و پنج درصد شوخى است؟ اين انتخابات، نظام را كه در اين يكى دو سال اخير همين طور پى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌درپى پيشرفتهاى اقتصادى و علمى و سياسى و امنيتى و بين‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌المللى براى خودش كسب كرده بود، در يك مرحله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى عالى از امتياز و آبرو قرار ميدهد، بعد ناگهان مشاهده ميكنيم يك حركتى صورت ميگيرد براى نابود كردن اين حادثه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى افتخارآميز! مسئله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى اصلى اين است.                                                          دیدار مقام معظم رهبری با نخبگان (4/6/88)

این بیانات و مجموعه سخنان رهبر معظم انقلاب از ابتدای سال تا کنون جرقه طرح یک نرم افزار براساس بیانات رهبری بود.

مجید عسگری مدیر موسسه آرمان با اظهار این مطلب افزود: "پس از انتخابات حوادث متعددی اتفاق افتاد و موضعگیری هایی را از جانب برخی خواص در پی داشت. این رویدادها در بین بدنه فرهنگی و سیاسی کشور مخصوصا دانشجویان و طلاب بازخوردهای متفاوت و بعضا متضادی داشت و بحثهایی را منجر شد. تا اینکه رهبری در دیدار با نخبگان و نیز دیدار با اعضای مجلس خبرگان، در پاسخ به برخی سوالات، ضمن اشاره به این حوادث تلخ، بار دیگر بر اصل انتخابات و حضور پر شور مردم و هدف اصلی دشمن در زمان کنونی تاکید و وظیفه نخبگان را در ابهام زدایی و روشنگری برای چندمین بار متذکر شدند.

subform1
subform2
subform3subform5subform6

بهنگام کردن در دوشنبه ، ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ، ۱۰:۰۰

افزودن نظر

مهدی حافظی

menu 01menu 02menu 03menu 04menu 05

khane ma
fan

نظر سنجي

نظر شما در خصوص سايت شخصي من چيست؟

خبرنامه

ما 58 مهمان آنلاین داریم